Contact opnemen 020-2619475

Speciaal voor resellers

Werk samen met ons!

Bedrijven die reseller worden van Onze Cloud komen veel uit de consultancy en ICT-sector. Zij kiezen er voor om reseller te worden, zodat ze beter kunnen inspelen op de wensen en behoeften vanuit hun eigen klantenkring.

Onze Cloud biedt resellers een White-label infrastuctuur van hoog niveau en een portfolio die steeds verder uitgebreid wordt. Onze Cloud biedt u de mogelijkheden deze diensten te leveren onder eigen naam, zonder zelf te investeren in infrastructuur en dienstenplatformen.

Het white label reseller programma wordt op basis van de behoeften van resellers zoals u samengesteld en wij werken steeds weer aan nieuwe mogelijkheden en opties. Is het voor u een nieuwe dienst en heeft dit nog niet eerder aangeboden aan klanten? Wij helpen u actief mee om klanten te werven en voorzien u dan ook van de nodige gegevens zoals offerte informatie, contract informatie, voorbeeld contracten, algemene voorwaarden en voorbeelden van folders.

Waarom bij Onze Cloud?

Samenwerken

Wij helpen u actief mee klanten te adviseren en orders binnen te halen.

Efficientie

U bepaalt uw eigen marge, Onze Cloud kan hierin adviseren. Wij leveren tegen vaste lage tarieven.

Bespaar direct

Onze Cloud verzorgt een white-label portal waarin u uw klanten beheert, aanmaakt en opties klaarzet

Unieke formule

Onze Cloud heeft een uniek platform opgezet om er voor te zorgen dat de reseller alle dagelijkse taken kan uitvoeren zonder tussenkomst van ons. Het aanmaken van Online Werkplekken, het resetten van wachtwoorden of het bijwerken van een e-mail account kan door de reseller zelf worden gedaan. Wij weten hoe kostbaar uw tijd is en hier spelen wij zo goed mogelijk op in.


Volledig beheer

U kunt als reseller niet alleen accounts aanmaken of wijzigen maar u heeft ook de mogelijkheid om uw klanten van software te voorzien via dit zelfde platform. Of uw klant Office 2007, 2010 of 2013 wenst, u heeft het geheel onder controle.

Transparant

Via dit platform heeft u real-time inzicht in het aantal accounts of resources wat in gebruik is en zo ook in de facturatie die maandelijks plaatsvind.

Scroll to Top