Contact opnemen 020-2619475

Techniek Netwerk en datacenter

Om de kwaliteit bij Onze Cloud te garanderen, nemen wij ruimte af bij verschillende datacenters in regio Amsterdam. Door voor meerdere datacenters te kiezen kan veiligheid van uw informatie worden verzekerd. Daarnaast beschikt ons netwerk over veel vermogen en snelle verbindingen door gebruik van eigen glasvezel paden tussen deze locaties.

Het netwerk van Onze Cloud bestaat uit meerdere datacenters in de regio Amsterdam die onderling via dubbele 10Gbit glasvezelpaden zijn verbonden. Door gebruik te maken van dubble glasvezelpaden heeft Onze Cloud een netwerk met hoge beschikbaarheid en snelheid kunnen realiseren. Tevens zijn deze dubbele glasvezelpaden fysiek van elkaar gescheiden zodat er geen problemen ontstaan op beide paden tegelijk bij graafwerkzaamheden

Transit

Onze Cloud neemt Transit diensten af bij verschillende partijen om zo wereldwijde dekking met de snelste routes te kunnen realiseren. De totale capaciteit van ons netwerk is meer dan 20 Gbit en kan in geval van groei snel worden verhoogd naar 40 Gbit of hoger.

Peering

Onze Cloud is maakt gebruik van de Amsterdamse Internet Exchange en de Nederlandse Internet Exchange. Beide platformen faciliteren een dienst die wij "peering" noemen. Peering is het maken van afspraken tussen providers om (vaak gratis) verkeer uit te wisselen op de Internet Exchange. Dit zorgt voor een directere (en snellere) verbinding.

Scroll to Top