Veelgestelde vragen

/ Veelgestelde vragen

Onze Online Werkplek wordt voor €59 exclusief BTW aangeboden. Dit geeft je op een veilige manier toegang tot alles wat je nodig hebt. De kosten voor het gebruikt van Citrix, Windows Server 2016, data opslag, back-ups en updates zitten hier bij inbegrepen. Daarnaast zorgen wij natuurlijk voor de nodige extra's om Onze Online Werkplek zo veilig en flexibel mogelijk te maken. 

Onze Online Werkplekken zijn maandelijks schaalbaar. Afhankelijk van je speciefieke wensen, bieden wij verschillende contractperiodes aan; van maandelijks-, driemaandelijks- en jaarlijksopzegbaar. 

Wij sturen maandelijks een factuur met het verbruik van de afgelopen maand. De Onze Online Werkplekken zijn maandelijks schaalbaar, van de eerste tot de laatste van de maand. Tijdelijke arbeidskrachten kunnen dus gemakkelijk toegang krijgen tot een Online Werkplek via een eigen, of oude laptop. Dit scheelt een hoop! 

Heb je specifieke vragen over een factuur? Neem dan contact op met onze administratie. 

Wij verzorgen bij al onze diensten het onderhoud en de updates, hier heb je als klant geen omkijken naar. Mocht het zo zijn dat we een grote onderhoudsbeurt gaan uitvoeren, dan wordt dit tijdig aangegeven. Daarnaast proberen we dit altijd zo veel mogelijk 's nachts en in het weekend in te plannen. 

Office365 is geen verbetering op het lokaal blijven werken (met of zonder servers) omdat het alléén gericht is op Microsoft Office en Sharepoint. Alle andere zaken vallen geheel buiten Office365! Kortom, je kunt jouw systeembeheerder niet naar huis sturen en je kunt die computer of server niet weg doen. 

Er zijn aanbieders van "Online Werkplek" oplossingen die eigelijk Office365 blijken te zijn.

Het verdienmodel van deze aanbieders zit hem juist in zaken die systeembeheer in stand houden: uurtje factuurtje, onderhoudscontracten, levering van printers en IT-spullen, 3-jaarlijks terugkerende software installaties en updates. Kortom veel hogere kosten...

Absoluut, na installatie van de Citrix receiver kun je simpelweg inloggen op Onze Online Werkplek en aan de gang!

Gelukkig niet vaak, maar het gebeurt. Over het algemeen merkt niemand er iets van, doordat meerdere servers elkaar onderling ondersteunen en een andere server het werk gewoon overneemt.  

Altijd in een Nederlands datacenter!

Simpel gezegd: Als je een goede online werkplek hebt wel. Data lokaal op een computer zetten is een heel slecht idee, zeker als het een laptop betreft waarmee je ook naar buiten gaat. Alles in Onze Online Werkplek bewaren betekend dat het altijd veilig in een datacenter is ondergebracht. Onze Online Werkplek is beveiligd tot op het bot, dus dat zit wel snor. ;)

Veel aanbieders in de markt hebben als specialisatie "hosting". Deze aanbieders bieden een Online Werkplek oplossing aan als of ze een server verhuren, meer niet. De kracht van Onze Cloud is dat wij geen hoster zijn, wij bieden kantoor automatisering ge-host aan. 

Andere aanbieders roepen allemaal bedragen, dit doen wij niet. Of je wel of niet bespaard hangt af van hoe je op dit moment werkt, hoe je Onze Online Werkplek gaat gebruiken en veel meer factoren. Onze Online Werkplek bied zo veel voordelen dat een besparing niet de hoofdzaak zou moeten zijn.

Altijd en overal veilig kunnen werken. Geen last meer van computers die stuk gaan, nog even een uur koffie drinken terwijl updates gedaan worden of heen en weer naar huis omdat je je laptop bent vergeten. Meer informatie vind je hier

Meer informatie?

Vul je telefoonnummer in en we bellen je zo snel mogelijk terug.