Loading...

Automatisering als stroom uit de muur

Altijd en Overal

Computer stuk? Problemen met de updates? Storing in de internet verbinding? Vergeet traditionele kantoor automatisering en maak kennis met Onze Online Werkplek.

Met Onze Online Werkplek hoeft niemand meer vast te zitten aan die persoonlijke computer op dat specifieke bureau. Onze Online Werkplek is altijd en overal beschikbaar; een WiFi Hotspot of 4G verbinding is al voldoende om uw dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Naast de flexibiliteit om te werken hoe en wanneer u dat wilt, staat veiligheid bovenaan onze prioteiten. Met behulp van verschillende technieken zorgen wij ervoor dat onze gebruikers de veiligheid en betrouwbaarheid van een prive netwerk ervaren, zelfs als ze verbonden zijn met het open WiFi netwerk van de koffiezaak op de hoek. 

Controle en flexibiliteit

Je bepaalt zelf met welke software je het liefst werkt. Via onze self-service portal kun je zelf heel eenvoudig software in- of uitschakelen. Wilt je op-maat software beschikbaar hebben dan helpen wij hiermee graag. Daarnaast kan je zelf aangeven welke werknemers er toegang hebben tot bepaalde applicaties of data. 

Heb je tijdelijk extra arbeidskrachten? Via onze self-service portal schakel je binnen enkele seconden een nieuwe Online Werplek in. Zit haar werk er weer op? Dan verwijder je de Online Werkplek net zo makkelijk via dezelfde portal. Met onze self-service portal geniet je dus van volledige vrijheid en schaalbaarheid. Geen langslepende contracten!

Goed geregeld

Waar wij goed in zijn? Wij zijn goed in het neerzetten van een buitengewoon stabiel platform waarmee jouw bedrijf verzekerd is van kantoor automatisering als stroom uit de muur.

Wat houdt dat in voor jou? Vaste maandelijkse kosten per gebruiker per maand, overal kunnen werken, nooit meer downtime, geen gedoe met servers, transparante kosten en heb je een vraag dan kan je ons altijd bellen. Dat is onze dienstverlening in een notendop, graag leggen we het je nog iets beter uit.

Meer informatie

Meer inkomsten

Heb je een nieuwe medewerker aangenomen? Door gebruik te maken van een Online Werkplek kun je deze medewerker slechts binnen enkele minuten voorzien van een complete werkplek, software, e-mail en de bedrijfsapplicaties. We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen wat je met deze tijdwinst kan doen.

Daarnaast bepaal je zelf welke gebruiker toegang heeft tot software, data of e-mail, waardoor de maandelijkse kosten op het gebied van kantoorautomatisering aanzienlijk worden lager.

Kantoor Automatisering - maar dan leuk

Meer informatie

Nooit meer nadenken over updates

Het Up-to-date houden van computers en servers is een van de grootste uitdagingen voor bedrijven. Door gebruik te maken van Onze Online Werkplek heb je altijd de nieuwste versie. Updates voeren wij stiekem uit als jij slaapt en is inbegrepen.

Geen technische termen meer

Voldoende geheugen, een snelle processor en natuurlijk een nog snellere SSD. Wil je hier niets meer mee te maken hebben dan is Onze Online Werkplek de juiste manier. Wij verzorgen dat er altijd voldoende capaciteit is en waarborgen hierdoor de snelheid van Onze Online Werkplek.

Mac of Windows? Geen probleem!

Iedereen heeft zo zijn voorkeur, een prachtige Macbook Pro of een simpele computer met Windows. Of misschien toch liever een tablet die handzamer is en mee op reis kan. Welk apparaat je ook hebt, je kunt altijd inloggen op Onze Online Werkplek en direct aan het werk.

Onze Online Werkplek

Dit is onze Online Werkplek

De enige échte online werkplek die ontzorgt

Demo Aanvragen